Kako smršaviti header

KAKO-SMRSAVITI.hr
Politike o zaštiti privatnosti

Zadnji put ažurirano / vrijedi od: 10.09.2022.

Koristeći web sjedište Kako-smrsaviti.hr slažete se da prihvaćate ove politike zaštite privatnosti. Ovi uvjeti mogu se mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim politikama koje su na snazi.

Ukoliko mi pošaljete određene podatke (npr. web obrascem, emailom, ili bilo kojim drugim putemr), ili dokumente i datoteke koje sadrže Vaše osobne podatke, ili podatke trećih osoba, sve podatke čuvam u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka.

Međutim, koristim aplikacije trećih strana poput onih Googleovih za prikaz statistike posjećenosti ovog web sjedišta. Treće strane mogu Vaše podatke prikupljati i obrađivati u skladu s Vašim odobrenjem koje ste im dali prilikom izrade korisničkog računa kod njih.

Ostavljanjem svojih kontakt podataka dajete mi dozvolu da Vas kontaktiram u vezi usluga i/ili proizvoda koje nudim. Ukoliko ne želite da Vas više kontaktiram, javite mi to odgovaranjem na email s kojeg sam Vas kontaktirao. Ostavljanjem osobnih podataka dajete mi privolu da te podatke statistički obradim, te da Vam ih interpretiram (recimo kod prijave zainteresiranosti za Kako smršaviti seminar, gdje upisujete svoju visinu i težinu), ili da te podatke potpuno anonimno i skupno (s podacima ostalih osoba prijavljenih za seminar) obradim za potrebe analize trendova i znanstveno-istraživačkog rada.

Posjetom ovog web sjedišta, pregledavanjem sadržaja i interakcijom sa sadržajem prihvaćate ove politike o zaštiti privatnosti. Zahvaljujem se na razumijevanju.